Design By Mette Hvitved

Dansk strik

Danish knitwear

About

Tusind tak for at du har fundet vejen forbi min side. Jeg har strikket siden julen 2014 og begyndte kort derefter at designe mine egne strikkeopskrifter, som er dem du finder på siden her. Jeg er inspireret af det enkle, simple og nordiske design – altid strikket i garn jeg synes er blandt det bedste der findes.

Jeg er 30 år, mor til datteren Vigga og gift med min skønne mand gennem 5 år. Mine opskrifter er ofte til den feminine side, men mange af opskrifterne er dog unisex, og der findes til mange af de mere feminine opskrifter også en udgave til dem der vil lave dem i en mere drenget version.

Jeg går højt op i at en strikkeopskrift skal være overskuelig og inspirerende, og jeg bruger derfor lang tid på at sætte mine opskrifter op så den er så nem at forstå som overhovedet muligt. Under Tips & Tricks finder du også små videoklip af mange af de strikketeknikker der bliver brugt. Du finder også en billedguide til opklipning samt en ordliste med de mest brugte betegnelser på norsk og engelsk. Alt dette håber jeg er med til at gøre din strikkeoplevelse med mine opskrifter rigtig god og nem – også selv om du ikke er den mest erfarne strikker.


Copyrights

Det er tilladt at sælge færdigstrikket tøj strikket ud fra en købt opskrift – men kun i mindre omfang og på hobbyplan. Store produktioner med videresalg af tøj strikket ud fra mine opskrifter er IKKE tilladt.

Derudover beder jeg til at man ikke videregiver eller kopierer mine opskrifter. Der ligger et stort arbejde bag ved en opskrift, så tænk på dette inden du kopierer eller låner opskriften ud til bekendte.


Når du køber mine opskrifter her på siden modtager du dem som pdf – husk at gemme dem ned på din computer eller telefon med det samme, så du har dem til senere brug. Da opskrifterne sendes som pdf er der derfor ingen returret på dem, læs derfor beskrivelsen af opskriften godt inden du bestiller.


God strikkelyst

De kærligste hilsner

Mette Hvitved